Bij ons is het mogelijk om op verschillende manieren te betalen. Maak gebruik van snelle en veilige betaalmethodes via een van de volgende betaalmethodes: 

iDeal

iDEAL is een betaalmethode die gebruikt kan worden door consumenten en bedrijven met een bankrekening bij vrijwel elke Nederlandse bank. Als je voor deze optie kiest wordt naar een beveiligde betalingsomgeving geleid waar je op een snelle en veilige manier kan betalen. Deze betalingen kunnen wij direct verwerken.

 

PayPal

We accepteren ook PayPal betalingen. Als voor deze betaalmethode kiest word je doorverwezen naar de website van PayPal. Je kan via deze methode zowel met je bankrekening, creditcard of je PayPal-saldo betalen. Je hebt dan wel een account nodig. Meer informatie vind je op de website van PayPal. Deze betalingen kunnen wij direct verwerken.

 

Bankoverschrijving en Tikki

Wil je via Whatsapp, bankoverschrijving of Tikki betalen, neem gerust met ons contact op. 

 

Klarna: Achteraf

Woon je in Nederland, Duitsland, Oosterdijk of Finland en wil je achteraf betaal, dat wordt bij ons mogelijk gemaakt door KlarnaMet Klarna: Achteraf betalen heb je de mogelijkheid om pas te betalen nadat je de bestelling hebt ontvangen. Als bedrijf ontvangen wij het bedrag van Klarna nadat de items zijn verzonden. Klarna neemt op dat moment ook het risico over dat verbonden is aan het innen van de betaling(en). 

Lees ook algemene voorwaarden van Klarna

 

Klarna: Gespreid betalen

Daarnaast is het mogelijk om met Klarna: Gespreid betalen om in termijnen te betalen. Deze betaalmethode is momenteel alleen beschikbaar voor Euro (€) betalingen in Duitsland, Oostenrijk en Finland. 

Lees ook algemene voorwaarden van Klarna

 

Andere buitenlandse betaalmethodes

Woon je niet in Nederland, maar in een van onze buurlanden? Geen probleem. Je kan bij ons ook vanuit het buitenland betalen met de volgende banken:

Bancontact (BE)

Bancontact is een gegarandeerde betaalmethode die veel gebruikt wordt door consumenten en bedrijven met een Belgische bankrekening. 


Belfius Direct Net (BE)

Via de Belfius Pay Button kunnen Belgische klanten van de Belfius bank eenvoudig online betalen. 

KBC/CBC Payment Button (BE)

Via de KBC/CBC-betaalknop kunnen Belgische klanten van de KBC/CBC bank eenvoudig online betalen. 


SOFORT Banking (DE en 7 andere landen)
SOFORT is een betaalmethode die kan worden gebruikt in 8 Europese landen. Bij een SOFORT-betaling duurt het gemiddeld 3 werkdagen totdat de betalingen zijn verwerkt. 

ING Home'Pay

Via ING Home’Pay kunnen Belgische klanten van de ING bank eenvoudig online betalen. Betalingen worden direct verwerkt en dus gaan we direct aan de slag met verwerken van je bestelling. 


Voor vragen neem gerust contact met ons op.