Welkom 

Wij zijn blij dat jij de website van jarff rivers hebt gevonden. Iedere tas die jarff rivers ontwerpt is timeless en met zorg, aandacht en liefde samengesteld. Wij dagen onszelf elke dag uit om de hoogste kwaliteit leren tassen voor mannen, ongeacht de gelegenheid en het type man, samen te stellen. De materialen die wij gebruiken voor onze leren tassen komen voornamelijk uit Portugal. Wij proberen zonder veel poespas alles zo simpel en natuurlijk mogelijk te houden. Ben je op zoek naar een timeless leren tas van de hoogste kwaliteit die bij jou past? Dan op ben je het juiste adres.

Garantie 

Onze tassen zijn vervaardigd van hoogwaardig Portugees rundleer. Wij controleren onze lederwaren zorgvuldig zodat ze aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Want je hebt recht op een goed product, dat je een bepaalde tijd zonder problemen kunt gebruiken. Vallen, zitten of bevallen onze producten toch niet zo goed als je had verwacht? Geen probleem. Je krijgt bij ons gegarandeerd en onvoorwaardelijk recht van ontbinding tot 14 dagen na ontvangst van de goederen. Bij ons is retourneren dan ook gratis. En mocht u binnen 2 jaar een mankement ontdekken aan het door u aangeschafte product, dan raden wij u aan om met ons contact op te nemen. Indien uw klacht gegrond is, zullen we in overleg het product herstellen of vervangen. Want bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Groothandel

Daarnaast is jarff rivers een groothandel voor leren tassen en accessoires. Als groothandel in leren tassen specialiseren wij ons in leveringen aan winkeliers in Nederland en België die lederwaren inkopen ter aanvulling van hun bestaande assortiment. Iedereen met een fysieke winkel of webwinkel die zijn assortiment wil aanvullen met de hoogste kwaliteit tassen en accessoires bij ons van harte welkom. Wij verrassen je graag met een goede prijs kwaliteit verhouding. Stuur gerust een mailtje om een afspraak te maken.